Jyvässeudun Kiekon Taitojää syksy 2022

Jyvässeudun Kiekko tarjoaa syksyllä kaupungin pelaajille mahdollisuuden kehittää pelaajan henkilökohtaisia taitoja kerran viikossa JyKin Taitojäillä. Taitojäillä valmentajina toimivat JyKin Valmennusvastaava Toni Lindblad ja JyKin Junioripäällikkö Tuomas Matilainen.

JyKin Taitojäillä paneudumme pelaajien henkilökohtaisten taitojen kehittämiseen yksilökeskeisen valmennuksen kautta. Taitojäät ovat syyskauden ajan kerran viikossa, Keskiviikkoisin 16.20-18.20 (Sisältää oheisharjoitteen) Tikkakosken jäähallilla. Harjoitukseen kuuluvassa oheisharjoitteessa jään jälkeen, keskitytään pelaajan kehonhallintaan ja liikkuvuuteen.

Syyskauden Taitojäille osallistumisen hinta on 99€ ja taitojäitä syksyn aikana tulee yhteensä 15. Ensimmäinen taitojää pidetään keskiviikkona 7.9. ja viimeinen keskiviikkona 14.12.

Myös joukkueiden valmentajat saavat tulla jäille mukaan, tämä toimii heille hyvänä lisänä valmennuspankin laajentamiseen ja taitojen
kehittämisen opettamista myös joukkueiden omille jäille.

Mukaan otetaan 30 ensimmäistä ilmoittautunutta ja ilmoittautuminen tapahtuu tästä! Taitojäille voi ilmoittautua myös kesken syyskauden, jos paikkoja on vapaana. Tästä kannattaa kysyä seuramme Valmennusvastaava Toni LIndbladilta tai Junioripäällikkö Tuomas Matilaiselta.

Maksu Taitojäille osallistumisesta tapahtuu ennen ensimmäistä jäätä ja seura lähettää jokaiselle ilmoittautuneelle laskun jonka kautta maksu tapahtuu.


Toivottavasti meiltä mahdollisimman moni ilmoittautuu mukaan extra harjoitukseen.

Terveisin

Toni Lindblad
Jyvässeudun Kiekko Ry
Valmennusvastaava
toni.lindblad@jyvasseudunkiekko.fi
040 - 819 9755