Tervetuloa mukaan JyKi:n Leijona-kiekkokouluun ja luistelukouluun

Leijona-kiekkokouluun voit tulla vaivattomasti mukaan etkä tarvitse alkuun päästäksesi kuin luistimet, kypärän ja mailan. Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella. Jääkiekon alkeita opitaan pelien ja leikkien kautta hymyssä suin.

Luistelukoulussa voit opetella luistelun alkeita osaavan ohjaajan kanssa. Vanhemmat ovat tervetulleita jäälle sekä kiekkokouluun että luistelukouluun.

Tervetulleita ovat kaikki vuonna 2014 ja sitä myöhemmin syntyneet. Kaikilla osallistujilla on mahdollisuus kokeilla myös maalissa oloa seuran varusteilla.

Palokan ryhmän kausimaksu on 80€ Toiminta alkaa 4.12 klo 12.30 Joulukuussa harjoituksia on 3 kpl ja toiminta jatkuu joulutauon jälkeen 8.1 ja jatkuu aina Palokan tekojään aukioloajan päättymiseen asti noin maaliskuun puoleenväliin


Kausimaksu kummassakin ryhmässä sisältää harjoittelun koulutettujen valmentajien johdolla. Tutustumassa on mahdollista käydä kaksi kertaa veloituksetta. Mikäli pelaaja tulee mukaan kesken kauden, hinnoittelu määritellään tapauskohtaisesti. Mukaan voi tulla milloin vain haluaa.

Tarkemmat tiedot joukkueen toiminnasta löydät ylävalikosta Luistelu- ja kiekkokoulu

</iframe>

</div>